arakelian

lumea mea, si-a altora.

Plaje din Sri Lanka (episodul 5)

7 Comments


ce face romanul seara, cand nu are chef de nimic? se uita pe google images. De data asta caut nu o plaja anume, ci plajele din Sri Lanka(seful e nascut acolo).

d90
Seful e de un calm budist (de, educatia). Nazdravan de mic, s-a jucat in copilarie prin jungla. Parintii calmi l-au coborat din  cocotier si mai intai l-au cazut in scoala catolica (mama lui a considerat ca doar acolo se va linisti). Ei as!. Si de acolo mai departe a ajuns la facultatea de medicina la Londra, dupa primul an a abandonat-o ca era prea mult de invatat, a facut turul lumii, s-a trezit fara bani la capatul lumii si cerut la tel. lui tati, apoi a ajuns la Cambridge in inginerie, si acum… saracul, sufera in biroul asta incoltit de oameni ca mine.
Citind articolul dinTimisoara, vreau sa confirm ca parintele e cauza si efectul problemelor copilului. Si asta din influenta ciudatilor din birou ( un musulman practicand, o ortodoxa practicanta, un ateu sadic convins, si seful ce isi calculeaza cate zile mai are pana la sfarsitul vietii si pana la urmatoarea iesire cu bicicleta). Tot din exemplul vietii sefului:  la 16-17 ani parintii i-au dat  bani sa mearga la o loc de perelinaj catolic in Fr, Lourde, unde se intampla minuni. S-a dus, a aruncat o moneda si neincrezator si a cerut lui Dieux sa aiba si el o girlfriend-a. Pe drumul de intoarcere a cunoscut-o pe ea, intr-o gara unde astepta sa schimbe trenul.

Alte aventuri din viata lui: Londra Paris pe bicicleta, tracking pe munti, etc.

Advertisements

7 thoughts on “Plaje din Sri Lanka (episodul 5)

  1. Fain sef mai ai!

  2. Întrebarea e: la așa o experiență de viață, cum se comportă cu cei pe care-i conduce?…

    Zi frumoasă! 🙂

  3. Eu ii admir pt calmu de care dau dovada occidentalii, ma rog, sa nu dam in cealalta extrema, in indiferenta si delasare; dar nu sunt ca est-europenii care se fac punte peste Dunare la orice zvon si ordin; e mentalitatea diferita, fara frica de ziua de maine.

    • Calmul vine din ratiune: ma uit la sef/colegi care in momentul aflarii unei informatii prima data studiaza sursele. Specific presei romanesti este prima data sa inceapa vaicarelile si comentariile pe langa (si la francezi am mai remarcat asta, dar nu la fel de mult ca la romani).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s