arakelian

lumea mea, si-a altora.

Sunt mancata

6 Comments


Si-a facut Mohamed pagina de facebook. Si s-a facut si prieten cu mine. Nu, nu profetul, colegul meu cu nume de profet, pe care il invoc prin multe locuri. La noapte caut pagina cu pagina unde naiba l-am citat sau dat ca exemplu.

Pana una alta, va las cu un dans de la Beijing: Tao dance

 

Cireasa de pe tort, am fost la un targ de artizani de unde mi-am luat 2 carnati. de porc, evident. Stau cu ei in poseta, langa Mohamed.

Advertisements

6 thoughts on “Sunt mancata

 1. :)))))) Tu-ti tii carnatii in poseta , cum isi tin taranii usturoiul la grinda , sa ii fereasca de moroi. :))))) Esti grozava! M-ai facut sa rad!

  • nu ii mai am in poseta. Sunt in burta la fiica mea si in caserola cu pachet pt azi la ea si la mine.
   Carnatii ii luasem ieri de la un targ artizanal, de pe strada. Nu aveam sacosa, nu erau nici mari, asa ca am invelit punga si strecurat in poseta.

   Dar tot o sa ma feresc sa mai pomenesc despre numele lui, nu de alta, dar are google translate si poate sa traduca din romana in araba. Si doamni feri (vorba Mironei) la cum traduce google translate-ul, m-oi trezi ca intelege altfel aprecierile mele la adresa informatiilor sale.

 2. Vezi să nu facă vreo criză existențială dacă află lângă ce l-ai pus! 😀

  • e un om rational, stie ca mancam si porc pe langa el si vede ca aducem bautura la birou (el a gustat prima data alcool la 30 ani). In plus el a tinut ramadamul si noi ne-am prajiturit si halit si baut galgalgal alte chestii pe langa el, i-a mirosit cafeaua pe sub naaas….. Am incercat sa fiu delicata si sa nu mananc cand e el in birou, am profitat ca in timpul Ramadamului iesea la plimbare 15min la pranz in fiecare zi.

   Atat ca e persoana f. educata si culta, cred ca din jurul meu este unul din cel mai citit si cu siguranta este persoana care stie cel mai bine cu taxe, legi, avantaje, dezavantaje, si este darnic si imi spune toate astea. Si eu mai departe, pe facebook :)) asa ca numele lui l-am pomenit deseori in discutii. Ei bine, pana aici 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s