arakelian

lumea mea, si-a altora.

7 nume pe care sa le tina minte google

13 Comments


Cei 7 din Vaslui: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani)

Draga cititoare. Daca ai ajuns aici cautand unul din aceste nume, mai cauta si ce au facut. Daca esti de la resurse umane si vrei sa il angajezi: mai bine NU. Daca esti vecina cu el sau te-a invitat la un suc mai bin NU. Daca esti de la vreo firma si vrei sa semnezi vreun contract/colaborare cu el, ei bine mai bine NU. Daca vrea sa vina vecin cu tine, sau sa iti cumpere ceva spune-i NU.

Advertisements

13 thoughts on “7 nume pe care sa le tina minte google

 1. Nu-mi spune ca au scris vreo carte!

 2. Punele numele cu bold…

 3. Ce bine ca se promoveaza numele violatorilor din Vaslui, sa stie toata lumea cine sunt violatorii din Vaslui, cu nume si prenume. Numai daca scriem numele violatorilor din Vaslui o sa se tina minte ce s-a intamplat acolo si cum a fost traumatizata pe viata o fata.

 4. …si daca-ti iese in cale pe l-apus de soare si ai un cutit bun la indemana, spune DA si joaca-te de-a doctor Ciomu! Dar cred ca merge bine si cu unul mai bont, eventual cu zimti…

 5. Si cati altii ca ei din pacate

 6. Sper sa vad cat mai curand numele astea boldate si pe o sentinta judecatoreasca de condamnare la multi-multi ani de puscarie. Numai astfel isi vor baga mintile in cap si altii. Poate.

 7. Pingback: 7 nume pe care sa le tina minte google • NU Înseamnă NU! NU Înseamnă NU!

 8. Bună!

  Îți mulțumim pentru participarea în faza inițială a campaniei ”NU înseamnă NU”!
  Articolul tău a însemnat mult pentru noi, dar suntem siguri că a făcut diferența pentru cel puțin o persoană care avea nevoie de încurajare!

  Suntem gata să facem următorul pas în campania noastră, și avem nevoie de ajutorul tău:

  Vrem să construim o comunitate online, pentru ajutorul și susținerea victimelor violenței sexuale. Vrem să alcătuim acolo grupuri de suport private, unde victimele să poată să fie ascultate și susținute.

  Dacă ne ajuți, acesta este doar primul pas, pentru că din această comunitate și prin ajutorul articolelor tale, vom reuși să ajungem la acele persoane care sunt gata să se întâlnească cu noi față în față, și să ne povestească experiența lor: primul grup de suport pentru victime, cel pilot, va fi în București.

  În acest scop am pregătit o serie de teme de interes pentru public și victime, cu informații concrete despre care poți scrie. Scopul ar fi să le spunem tuturor că existăm, și încercăm să facem o schimbare.

  Pentru mai multe detalii, avem nevoie să continuăm să comunicăm cu tine, așa că te-am ruga să te înscrii în lista noastră de e-mailuri, pe care o găsești aici: http://nuinseamnanu.ro/nuinseamnanu-a-ajuns-la-faza-a-doua/.

  Te rugăm să ne susții în continuare, și îți mulțumim pentru tot, pe această cale!

  Echipa NU înseamnă NU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s