arakelian

lumea mea, si-a altora.

Cascatilor din Bruxelles – multumiri

13 Comments


Ieri, 13 aprilie, cineva a pierdut 2 x 20 euro. Sunt la mine, si se vor duce la niste copii in saracie extrema, la limita abandonului scolar https://www.facebook.com/GESTULcarepoateSCHIMBAunDESTIN?ref=ts&fref=ts

Astazi o zi exceptional de calda: 22 gr asa ca o masina de inghetata promova o inghetata noua in Place Luxemburg si dadea … gratis. Multumiri si lor, am stat de 2 ori la coada (ideea sefului 😀 )

Advertisements

13 thoughts on “Cascatilor din Bruxelles – multumiri

  1. Se pare ca viata e frumoasa (si profitabila) la Bruxelles! 🙂

  2. Instinctiv, mi-am dus mâna la portmoneu, ca să-mi număr banii. De-abia apoi mi-am amintit că eu n-aveam cum să pierd euro, sunt în România, și pe aici, dacă cineva recunoaște că a găsit bani, apare ca o vedetă la TV.

  3. Inghetata! Yumiiii!
    Frumos gestul tau! Pupici!

    • e o vorba, ce cade de SUS, zicem multumesc. Am donat azi la o cauza trista…. o mama ce lupta sa isi aduca copilul de la Bucuresti (a murit in spital…). Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca se intampla din astea….si ca in spital asteapta ceva atentie si in cazuri din astea…

  4. Inghetata gratis, crez ca asta e semnalul divinitatii ca trebe sa ma mut la Bruxelles :))

  5. Buna, o prietena trebuie sa stea in Bruxelles in jur de 2-3 luni, cu o bursa de studiu. Ai putea, te rog, sa-mi recomanzi un site cu anunturi de inchiriere? Pentru prima saptamana si-a facut rezervare la un hotel, dar desigur ca nu poate sta asa toata perioada, trebuie sa-si gaseasca un loc de cazare, sa inchirieze undeva o camera. E stresata ca nu-si va gasi cazare in timp util, in saptamana aceasta de stat la hotel si de aceea m-am gandit sa te intreb. Multumesc mult!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s