arakelian

lumea mea, si-a altora.

Nu va mai feriti de cei nevaccinati, mai periculosi sunt cei vaccinati

20 Comments


Dilema ipohondrilor este: dar daca un  om nevaccinat vine si ma contagiaza cu boala X ????

Problema e dificil de argumentat, in primul rand ca un om ipohondru se imbolnaveste de frica, obsesii,  maancat/spalat compulsiv, si alte boli adiacente.
Dar uite ca s-a demonstrat stiintific, ca de fapt vaccinatii sunt surse de boli:
http://www.greenmedinfo.com/blog/vaccinated-spreading-measles-who-merck-cdc-docume

Articolul confirma cu studii medicale ca cei proaspat vaccinati sunt sursa de infectare ( si la final sunt si studiile medicale de informare)..
Acum, dupa cum am spus de mai multe ori, solutia nu e sa incepem panicati sa ne punem masti pe fata si sa fugim ca nebunii cu cerceafuri in cap spre cimitir, ci sa intelegem ca traim realitatea asta de zeci de ani, si ca nu e in regula sa ne guverneze o frica de un rahat microscopic. Nu traiesc in glob de sticla si trec prin orase mari unde m-am intersectat cu mii de oameni din zeci de orase, si nu, nu m-am imbolnavit de la nimeni si de la nimic, doar singurul meu inamic e in capul meu.

Am ajuns sa citesc articole de genul asta pe ca am cateva intrebari ce nu mi dau pace:

 • De ce oameni din jurul meu cu vaccinuri se imbolnavesc?
 • De ce nu functioneaza vaccinurile contra virusi/ bacterii?
 • De ce intr-o populatie cu vacinare 99.9% se continua vaccinarea?
 • Si daca toate astea de mai sus dau rate de reusita 10-30%, ce alternative am?

Am descoperit si ceva leacuri miraculoase, unu ar fi drept panaceu universal: miscarea. Am mancat prea mult? miscare (desi abia de 10 ani nu mai sunt subponderala), probleme cardio- vasculare? dau cu miscare, probleme cu capul? miscare!  si uite asa am eliminat 80% din cauzele mortalitatii pe glob. Restul oamenilor mor ca s-au miscat pe unde nu trebuie 🙂

Al 2 lea leac miraculos e mierea din judetul Tulcea, dar asta o tin pour les connesseurs 🙂

Advertisements

20 thoughts on “Nu va mai feriti de cei nevaccinati, mai periculosi sunt cei vaccinati

 1. M-am vaccinat într-o singură iarnă și am avut atunci cele mai multe probleme cu sănătatea.

 2. Și mierea din Maramureș îi bună, oioioooooi! 🙂

  • in Bruxelles, pi shentru, este un magazin specializat pe miere(editez: unul de fitze, cu miere de lavanda, de portocal, de eucalipt de flori de maimuta etc etc.!!!). Acum aduc si din Ro, si o promoveaza ca find mierea din cea mai curata zona a Europei. Nemtii importa multe produse prime din Ro, si le prelucreaza si vand ca Bio (au cea mai mare piata bio). Avem niste comori, si nu am stiut sa le apreciez – mi se parea greu sa culeg afine de pe munte!!!!.

 3. Eu m-am intrebat de ce atita frica de cei nevaccinati, daca toata lumea e vaccinata e protejata. Si am citit recent o posibila explicatie: li-e frica pt bebelusii nevaccinati, deci teoria e ca trebuie sa te vaccinezi ca sa protejezi bebelusii. Doar ca bebelusii nu prea vin in contact cu multa lume.

  Si ma mai intreb de ce in caz de rani urite se administreaza automat ser antitetanic, teoretic cei vaccinati antitetanic ar trebui sa fie protejati.

 4. Dupa cum s-a demonstrat, mare parte a industriei farmaceutice face doar bani, foarte multi bani. Din aceasta cauza medicamentele nu au efect pozitiv prea des, dar au efecte negative cu duiumul. Daca nu esti bolnav cu adevarat, vei fi dupa ce faci un tratament simplu… Eu sunt cu tratamentele homeopate, antibiotice si alte cele iau doar in caz de extrema urgenta (febra peste 40, de exemplu).

  • Pai industria farmaceutica e o industrie, tot ceea ce ii intereseaza e interesul actionarilor, si nu binele omenirii, asa cum cred naivii. Si face niste beneficii enorme, chiar in contextul crizei economice actuale.

   Pe ei ii intereseaza nu sa vindece boli, ci sa faca o mare parte a omenirii dependenta de ei, de-aia tratamentele contra hipertensiunii si anticolesterolemiantele sunt o mana cereasca pt ei, ca tin oamenii captivi muulti ani.

   PS:Antibiotice nu-i bine sa iei.

 5. Bunica mea, cand era varul meu bebelus (acum aproape 50 de ani), a carat sanitarului din sat gaini ca sa nu ii faca vaccinurile fiindca ii era tare mila de el ca plangea. Nu a avut probleme de sanatate legate de bolile pentru care se fac vaccinurile.
  Nu mai stiu daca mai este asa, dar a fost o perioada cand la inscrierea in scoala ti se cerea fisa cu vaccinurile obligatorii si ti se putea refuza inscrierea daca nu erau facute.

  • scoala e obligatorie in Romania (si lupt sa caut solutia de homeschooling…si nu am gasit altceva decat sa platesc si sa declar ca am copilul inscris la o scoala americana, umbrela),pe cand tratamentele medicale nu – oricine are dreptul de a refuza un tratament. O sa iti caut articolele din lege.
   Noi avem un numar de vaccinuri facut, vaccinuri pe care am decis ca le-am facut bine, nu si cele de bolile copilariei. Am inscris si mers copilul la 2 gradinite in Bucuresti.

 6. In Franta e obligatoriu sa ai vaccinurile ca sa mergi la scoala si statul iti face proces daca n-ai vaccinurile obligatorii la copil.. Saptamina trecuta era un proces cu un cuplu care spunea ca ai liberatea sa refuzi tratamentele…Dar astia care lupta pina in pinzele albe sunt putini, restul se descurca cum pot.

  Mai e ceva: in Franta sunt doar 3 vaccinuri obligatorii, cele pentru difterie, tétanos, polio. Dar de citiva ani NU exista vaccin trivalent pentru copii, doar combinat cu altele . Chiar si ala pentavalent(la care au adaugat tuse convulsiva si Hemophilus B) se gaseste cu greu, asa ca marea parte a bebelusilor sunt vaccinati cu hexavalent(are in plus fata de valentele pentavaccinului si hepatita B) Deci vrind-nevrind mai bagi in copil alte vaccinuri. Pediatra mea a prescris un trivalent pentru adulti si a fost un intreg circ la farmacie pina mi l-au dat( la un moment dat ma intrbam daca n-o sa cheme politia, atita m-au decusut , au dat telefon la pediatra, etc).

  Am citit ca vaccinul Prevenar a reusit performanta de a creste numarul infectiilor invazive cu pneumococ in Franta.

  • noi deja am trecut porin cateva epidemii de boli ale copilariei. Am avut scoala alaturi inchisa, am avut contacte cu copii care erau in prima faza a eruptiei (contagiosi). Eu am anticorpi la toate bolile copilariei, si presupun ca si fata ( si ca a facut boala mut, cu forma f. putin vizibila). O sa ii fac niste teste de anticorpi cand va fi mai mare.

   In Be este doar Polio obligatorie. Amenda e 1000 euro. Dar cu istoricul de alergii familial, eu il pot refuza, dar il are fata facut de mica. Aici insa vin f. multi din Congo, China, Pakistan etc. asa ca asta e singurul lucru care il cer: spitalele nu sunt pregatite. ce se face este tot forma pentavalenta/hexavalenta. Eu am pus o intrebare unui medic: daca pe prospect scrie ca tetanosul este valabil 10 ani, de ce unii il fac mai des? A raspuns ca nu se activeaza. Am ridicat din umeri, si zis: mergem cu Dumnezeu inainte, si cu sticla de apa dupa noi 🙂
   Exemplul decisiv este ca in Romania sunt peste 2 milioane de tigani, o mare parte din ei nascuti acasa, ce vaccinuri ca nu au nimic facut! Si da, au trecut emidemii printre ei, si uite ca tot se inmultesc.

   • La noi a fost epidemie de tuse convulsiva la scoala ,la copii vaccinati.
    Am trecut peste epidemii de varicela si asta nu-mi place, ca eu tot sper ca o sa faca si a mea. Inca n-a facut nici o boala a copilariei.
    Eu n-am facut niciodata oreion desi am fost in contact cu bolnavi.
    In Romania m-au vaccinat antitetanic la prima nastere…acum nu vad rostul.

    • Vezi ca eu am anticorpi la unele boli si nu am avut simptome. Sunt boli care le facem forma muta (atat de usoara incat nu sunt simptome, sau simptomele comune: apatie, dormit mai mult, lipsa poftei de mancare) si in final avem anticorpi.

     De oreion am fost internata la 5 ani. Atunci am vazut primii copii abandonati in spital si inchisi in paturi suprapuse, cu plasa de sarma, ca maimutele din centre de teste medicale.

 7. Deci nu va mai vaccinati. Decât cu palinca si clisa, preventiv. Ceea ce eu fac si merge…

  • Bine ai revenit online, Dane! Ti-am dus lipsa!
   La palinca nu ma bag, dar slanina … am primit cadou o bucata de slanina moldoveneasca, moaaaama, ce am mirosit si savurat fiecare bucatica!!
   mai am o bucatica in congelator, o sa o savurez dupa post.

 8. Pt cine e interesat de cadrul legal, am gasit legile:

  PREVEDERI DIN LEGISLAŢIA SPECIFICĂ Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacienţilor prevede clar necesitatea consimțământului informat şi exprimat în scris pentru intervențiile medicale. “Art. 13. Pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenţie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.” Definiția intervenției medicale este dată la art. 1 lit. d) din aceeaşi lege astfel: “prin intervenţie medicală se înţelege orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de diagnostic preventiv, terapeutic ori de reabilitare.” cuprinzând aşadar şi vaccinarea. Legea nr. 95/2006 privind reforma sănătăţii nu prevede obligația de a fi vaccinat. Articolele 374 şi 376 solicită medicului să acționeze respectând voința pacientului, iar art. 649 prevede acordul scris al pacientului pentru diagnosticul şi tratamentul cu potenţial risc (nu se face însă definirea termenului). De asemenea, art. 651 prevede că actul medical se poate face în lipsa consimțământului informat numai în situaţii de urgenţă în care lipsa acțiunii imediate ar pune în pericol viața pacientului. Conform OG nr. 53/2000 privind obligativitatea raportării bolilor și a efectuării vaccinărilor, aprobată prin Legea nr. 649/2001,”Art. 1 – (1) Medicii de familie, indiferent de forma de organizare a asistenţei medicale primare în cadrul sistemului public sau privat și indiferent de casa de asigurări sociale de sănătate cu care au încheiat contract de furnizare de servicii medicale, au obligaţia de a asigura vaccinarea corectă a copiilor și de a raporta efectuarea acesteia direcţiei de sănătate publică judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.(2) Schema de vaccinare recomandată pentru copii și adolescenţi este prevazută în anexa care face parte integrantă din prezenta ordonanţă şi în Programul naţional de imunizări aprobat prin ordin al ministrului Sănătăţii şi Familiei.”Din analiza acestui text de lege rezultă clar că vaccinarea nu este obligatorie, pentru că se folosește termenul „recomandată”. Pentru medicii de familie există obligația profesională să vaccineze corect și să raporteze anumite boli ca și situația vaccinărilor (se ține un caiet unic de vaccinare pe persoană și medicul de familie face asemenea raportări), dar de aici nu rezultă nicidecum vreo obligație pentru părinți/copii de a se supune vaccinării. ALTE PREVEDERI LEGALE UTILE Constituţia României “Art. 22. – (1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.” “Art. 23. – (1) Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile.” “Art. 26 – (1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.” “Art. 31 – (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit. (2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal. “Legea nr. 279/2009 – Codul Civil (noul Cod, promulgat, care urmează să intre în vigoare la 1.10.2011) “Art. 61. – (1) Viaţa, sănătatea şi integritatea fizică şi psihică a oricărei persoane sunt garantate şi ocrotite în mod egal de lege.(2) Interesul şi binele fiinţei umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societăţii sau al ştiinţei.” “Art. 64 – (1) Corpul uman este inviolabil.” “Art. 67. Nicio persoană nu poate fi supusă experienţelor, testelor, prelevărilor, tratamentelor sau altor intervenţii în scop terapeutic ori în scop de cercetare ştiinţifică, decât în cazurile şi în condiţiile expres şi limitativ prevăzute de lege.”

  http://romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2014/10/Raspuns-ISMB-28-oct-2014.pdf

 9. In Romania e mai liber, in Franta s-a decretat ca e obligatorie vaccinarea, daca nu, te paste inchisoarea si ditamai amenda
  http://sante.lefigaro.fr/actualite/2015/03/20/23537-lobligation-vaccinale-confirmee-par-conseil-constitutionnel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s