arakelian

lumea mea, si-a altora.

dupa 20 de ani

12 Comments


Care sunt deosebirile dintre cele 2 melodii?Mie mi-a luat cateva zile sa imi dau seama 😉

Mai multe, si mai frumoase sunt la SORIN.

Advertisements

12 thoughts on “dupa 20 de ani

 1. Ceva mai “cald” sunetul la Paris…

 2. dupa cateva zile, am remarcat si o alta diferenta. Numai avea par la paris!!!

 3. Interesanta , inedita si mai ales placuta postarea dumitale !!! Difera mult modul in care au fost inregistrate interpretarile . Prima interpretare a melodiei , cea din Tilburg -Olanda are mai multe inalte si este interpretata in stil Hendrix si-n plus este dintr-un videoclip . A doua interpretare { cea de la Paris } se apropie mai mult de stilul…. ” clasic ” sau ” rupe grif ” cum ai spun specialistii in domeniul solo-urilor de ghitara , si interpreteaza mai mult in stilul lui Jimmy Page , cu full bass mai elaborat ….mai profesionist mi-asi permite sa adaug , si este interpretata in fata a cateva mii de fani , este LIVE ! Difera si instrumentele fireste . La Tilburg a folosit o JS 1600 iar la Paris o JS 2CH … asta in caz ca nu stiai . Joe Sartiani a transformat o melodie , ce putea fi doar una dintr-o mie , intr-o adevarata simfonie de progresiv rock iar asta este genial .Finalul de la inregistrarea din Paris este : DUREREEEEEE !!!!! Mie unul , mi-a placut ENORM !!! Cat despre faptul ca ” nu mai avea par la Paris ” ….pai daca asta-i moda si astfel cred unii barbati ca arata mai macho….. 😉 SIncer sa fiu , nu-l vad … bunaoara pe Alice Cooper …fara celebrele plete ce intotdeauna au insemnat ca tipul este ROCKER PUR SANGE !!! 🙂

  • sunt 20 ani intre cele 2 melodii.
   La chitari nu ma pricep, o sa cer parerea colegului expert. Insa inregistrarea de concert e mai calda, mai matura, mai naturala ( lucru care il apreciez la muzica)

   Remarca cu parul e doar una amuzanta. Am ascultat ambele clipuri cateva zile, si abia dupa atata timp am vazut…si imaginile.

   In general, imi place sa aduc aproape contrastele. Aici vad o evolutie. Dupa ce am ascultat preclasici zilele trecute …

 4. Mie-mi place mai mult prima interpretare. Deci tind să cred că este ca la vinuri 🙂

  • ca la vinuri, hai ca esti haios!
   Banui ca ce a trecut prin atatia zeci de ani, a supravietuit pt calitate.

  • @ Laurentiu Trofosila Pai este si cazul sa-ti placa prima interpretare deoarece diferit de faptul ca este executat si prelucrat sunetul in studio este vorba despre stilul acela inconfundabil de metalist al anilor ’90, iar acel solo de ghitara JS 1600 { adica avand nu numai griful ci si designul proiectate de … JS } ce-mi aduce in minte pe Jimmy Hendrix te face sa te simti salbatec ca si muzica sau interpretul insasi . La Paris , repet este mai elaborat totul , iar Sartiani este mai profesionist mai experimentat , si nu rockerul neimblanzit , din urma cu douazeci de ani . Mi-a adus aminte de stilul lui Page sau chiar al lui Allan Holsworth si mi-a placut prin asta sau datorita acestui fapt . atentie , eu sunt fan Elvis deci cel putin teoretic n-asi avea nici o treaba cu Joe Sartiani sau cu rockul progresiv sau metalist insa : ce-i frumos ai place inclusiv lui Dumnezeu “, asa cum bine sti !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s