arakelian

lumea mea, si-a altora.

Peisaje din Apuseni

10 Comments


 Niste peisaje superbe din Apuseni, ca dovada a interesului si loialitatii conducatorilor nostri fata de popor si de tara.

 

Articol preluat. Cuvintele sunt de prisos.

Advertisements

10 thoughts on “Peisaje din Apuseni

  1. Chiar m-am dus să vad peisajele acelea superbe… și cand colo, dezastru.

  2. eu nu am fost niciodata la Rosia Montana, si nici in imprejurimi. Stiam de distrugerea din zona de la cativa cunoscuti unii doar iubitori de munte, altii implicati in ecologie,… am si scris un articol contra exploatarii de la Rosia Montana. Au fost cativa care au comentat pentru exploatare. Cu siguranta, nici acei oameni nu au fost in zona….

  3. Pai daca localnicii isi vand sufletul aparand in reclamele RMGC, ce pretentie sa mai ai de la niste oameni pe care nu-i afecteaza la fel de tare?

    • tocmai ca asta e drama, o parte din localnici is vand sufletul, dar nu din rea vointa, ci din inconstienta, vorbim de oameni cu minim de educatie, fara venit; o parte sunt contra, dar cel mai rau este ca o parte au fost hartuiti si convinsi sa plece.

  4. Nu va îngrijorati inutil, avem un ministru al marilor proiecte, stie el ce face…

  5. am vrut sa las un comentariu zilele trecute, dar nu prea stiu ce ar fi de spus. am vazut azi pe fb, postata de un bun prieten, o fotografie care zicea ceva de genul “sa va vad cum o sa explicati generatiilor viitoare ca ceea ce ati facut era necesar pentru bunul mers al economiei” – cuvintele scrise pe fundalul unui peisaj apocaliptic post-industrial. adevarul e ca nu ne pasa nici de generatia noastra, dar baramite de generatiile viitoare 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s