arakelian

lumea mea, si-a altora.

scoala

3 Comments


Poza preluata de aici:

 

Poza asta mi se pare infioratoare. Cutremuratoare. Mda, si noi ne plangem ca nu putem sa invatam, cand avem de fapt conditii.  Nu toate conditiile, dar le avem.

Advertisements

3 thoughts on “scoala

  1. Ar trebui s-o vada copiii “studiosi” lipita la toate intrarile în cluburi, discoteci si alte “lacasuri”…

  2. In Zanzibar, scolile aratau ca niste hale, lungi, cu ferestre mari, fara geamuri. In interior goale. Am vazut copiii stand asezati afara, fix asa ca in poza.

  3. Anul acesta si eu, si cupilu’ incepem scoala… el gradinita. Am avut o saptamana plina de emotii, oboseala, stres, alegatura si ameteala. Am lasat alergatul prin spatele satului pentru alergatul dupa hartii si depus dosare. Vestea buna este ca voi lucra din nou la scoala anul acesta. Uraaa! Voi face ce imi place mie mai mult. Sper ca la anul cand voi da din nou concursul, daca il voi mai da, sa fiu mult mai bine pregatita. Anul acesta nu imi propusesem sa fac acest lucru si am fost luata de val cand mi s-a spus ca postul este liber. Nu am fost multumita de prestatia mea, dar toata lumea imi zice sa ma bucur de rezultat si la anul sa fiu mai buna. Asa cum am facut si in alti ani voi da tot ce pot, ma voi stradui din rasputeri sa fac copiii sa invete cat mai multe si eu sa imi fac treaba ireprosabil. Va pup! Multa bafta in noul an scolar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s