arakelian

lumea mea, si-a altora.

o toamna frumoasa

4 Comments


Frunze sunt peste tot, castane la fel, si in parc, si sub canapea – avem o punga acasa, cumparate, din care nu am reusit nici sa fierb, nici sa coc, ca le mancam asa crude – si mi se par o bunatate, desi ma innec si tusesc la fiecare.

Cu bicicleta prin frunze, in ritm de Mr Bean, e fantastic. Frunze umede, pietrusul de dedesupt ma salveaza, gropile din drum imi explica sa reglez saua mai sus, dar mie tot mi-e frica, asa ca stau inca la nivel de 14 ani. Ce conteaza – derapez, schimb viteza si schimb si directia,cat nu lovesc pe nimeni continui asa. Adica am lovit un pod. Dar nu se pune, cat nu am cazut peste balustrada.

Dimineata o sa ma mobilizez sa plec mai devreme. La 7 30 e tarziu, chiar daca e intuneric, ideea ca trec pe langa 2 scoli mari, si sunt al naibii de multi copii acolo, si unii sunt mici, si misuna misuna misuna aleator.  Ca frunzele de toamna. Colorate, peste tot.
La scoala japoneza, spectacolul e de zile mari. Eu urc ultima panta, cobor pe langa bicicleta ca sunt deja obosita dupa 6.5 km. Nu e bai,  nu e nimeni in zona, nu incurc biciclistii – in fata scolii e doar o persoana, cu ecuson la gat, o japoneza mica de 35kile, care asteapta autobuzele scolare, ce aduna copiii japonezi din oras. Japoneza asta, in asteptare…face exercitii fizice. De una singura. Si eu abia mai imping la bicicleta.

Advertisements

4 thoughts on “o toamna frumoasa

  1. Cred ca traseul tau nu este deloc plictisitor , chiar daca e lung.In fond imbini utilul cu placutul 😀 Mi-ar place sa merg si eu cu bicicleta , insa nu am bicicleta 😦

  2. Cat de mult imi place cum vorbesti despre copiii pe care ii vezi in drumul tau. :))

  3. vreau poze 🙂 cu frunze, castane…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s