arakelian

lumea mea, si-a altora.

romanii, asa cum imi plac mie (“Oricine poate fi erou” 2011)

6 Comments


in 2011, Discovery chanel a creat o serie de documentare scurte, pe tema: “Oricine poate fi erou” 2011. Nu am stiut de asta. Am dat intamplator, peste filmulete, pe youtube.

Ei vor forma Romania, cea care imi place mie. Ei, alaturi de Dan Puric, si de multi altii invizibili pt mine, prea ocupata de cele lumesti, acum.

Advertisements

6 thoughts on “romanii, asa cum imi plac mie (“Oricine poate fi erou” 2011)

 1. Off, de ce nu ai facut un scurt rezumat? Sunt destul de lungi si mai am de mers si pe la altii pana se trezeste baiatul. Nici nu am dormit in noaptea asta, mai am putin si adorm pe tastatura. Revin. 😉

  • e greu sa fac un rezumat. Sunt filme, scurte, de 3,5 minute fiecare, cu cate un om din Romania. Nebuni, dar in sensul frumos: cu hobby-uri purtate cu pasiune , ce au influentat astfel, si mediul din jur.
   Unul din ele, care m-a cutremurat si dat lacrimile: un roman, intors in tara, dupa ani de zile petrecuti in Germania, a reusit sa formeze grupuri de oameni, si sa ii aduca in satul lui, si inprejur, si… au sadit copaci, au refacut padurea taiata si furata. Suna sec ce scriu, trebuie sa il vezi.Eu le-am ascultat la munca. Ascultat, si reascultat filmuletele. Asta e un subiect f. sensibil pt mine, in 3minute a enuntat toata furia, neintelegea,durerea mea fata de padure.

 2. Sunt de acord cu tot ce spui si am vazut în filme, mai putin Puric…

 3. Tocmai am vazut toate filmuletele. Foarte interesante povestile si foarte bine realizate. Cred ca cel mai mult m-a impresionat povestea domnului ce si-a pierdut piciorul – un adevarat invingator!

  • si pe mine.
   O sa mai caut si altele din seria asta.

   Oameni ca astia a incercat sa prezinte Dan Puric. In stilul lui. Dar ii promoveaza, ca adevarii romani ( asta este expresie pt dan-ul de mai la sud).

 4. Frumos, minunat !
  Eu am ramas impresionat de bicicleta de lemn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s