arakelian

lumea mea, si-a altora.

comuna Marginea, partea a2a

Leave a comment


Am primit azi un meil de la petitiionline.ro . VOiam sa va multumesc tuturor celor care au semnat petitia online, se pare ca am reusit sa mishcam ceva:

Buna ziua,

In data de 27 februarie 2009 am primit urmatorul mesaj relativ la petitia semnata de dumneavoastra:

“Stimati semnatari ai petitiei,
Ieri, 26.02.2009, a avut loc la Marginea o intalnire intre autoritati si sateni, in care s-au hotarat cele de mai jos. Am povestit cu localnicii, care mi-au zis ca, in urma interventiei noastre, autoritatile sunt mult mai deschise la dialog. Deci iata ca se poate sa luam atitudine si sa avem si rezultate. Noi vom urmari in continuare desfasurarea evenimentelor si am convenit cu marginenii sa ne tina la curent, postand informatii in sectiunea de stiri a petitiei.
Atasat aveti si un mesaj al cetatenilor de la Marginea.
Va multumesc din nou pentru implicare,
Roxana Florescu, roxana@fundatiapact.ro

Rezultatul unor discutii [Societatea Civila Marginea]
Societatea Civila Marginea va multumeste tuturor celor ce au fost alaturi de noi, precum si dnei Roxana Florescu, Fundatiei PACT care au contribuit ca, acum o ora, in incinta Primariei Marginea, sa aiba loc o intalnire a reprezentantilor: Prefecturii Suceava, Apelor, Drumuri si Poduri, Proiectantului, Constructorul si Societatea Civila Marginea, care au luat in discutie situatia prezenta, podul provizoriu si constructia noului pod. S-a stabilit ca in luna martie, cand timpul este favorabil, sa se asfalteze varianta veche de 1,5km si atunci cand grinzile sunt aduse sa ne ridicam podul de lemn pentru a inlesni lucrarea la “podul de piatra”.
Termenul de finalizare a “podului de piatra” va fi in luna IULIE 2009. Aceasta este pentru voi si noi doar o stire, incredere deplina nu avem in cuvantul lor, de aceea va rugam sa urmariti acest site in toata perioada; aici vor fi postate stiri, rezultatul anchetei procurorilor, judecatorilor si bineinteles stadiul lucrarilor.

Puteti accesa linkul urmator pentru a vedea imaginea unei pancarte din comuna: http://www.petitieonline.ro/pimg/poeziemarginea.jpg

Petitia semnata de dumneavoastra este:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p11792050.html

Acest mesaj a fost trimis tuturor semnatarilor petitiei.

In caz ca doriti sa contactati site-ul PetitieOnline.ro va rugam sa nu dati reply la acest mail, ci sa folositi formularul de contact de pe site.

Va multumim,
Echipa PetitieOnline.ro

Deci se poate!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s