arakelian

lumea mea, si-a altora.

Strutul revine…

1 Comment


Am mai cetit putin pe net…despre ferma de struti. Strutul…problema veche.
V-am zis ca ne-am hotarat? Cand ma fac mare, vind tot, imi dau demisia, ma mut la tara si cresc ciuperci, melci,vaca, pisici, albine, caini si bineinteles STRUTI. Si lista e deschisa….(capre si oi am hotarat sa le tai- de pe lista.A, da, si bibilicile, ca fac galagie)
Pana atunci ma mai documentez. Si ma roade intrebarea: de ce o familie de struti, in captivitate se recomanda sa fie formata din 1 mascul si 2 femele? Ce, isi face harem? Nici la arabi nu se mai accepta mai multe neveste, daca nu poti demonstra ca poti sa ii oferi tot ce are nevoie! (sa o fericeshti, adica… cu bani, dragoste, timp, din astea si cu acordu anterioarei)
Deci, de ce??
SI inca o intrebare, strutul de aparare, sa fie mascul sau femela? si cum mai ies cu el la jogging daca vine si cu cele 2 femele ale lui?
Sa mai vorbesc cu “specialistii”.
Bun, deci vad ca si suedezii au ferme de struti. Daca rezista acolo la frig vor rezista si in Romania, nu tre sa le fac haine.
MI-a mai placut amanuntul ca – in 80 de ani de studiu, nici un strut nu a fo vazut cu capul in nisip- am scapat! pot sa torn ciment in curte…!
Si nu mi-a placut ca ciupeste tot ce luceste, in curiozitate! si mai ales cand e mic. Orice, de la cioburi la ceasul de mana. Hmmm, bine, o sa renunt si la catarame, ce nu fac eu pt un strut??.

Advertisements

One thought on “Strutul revine…

  1. Pingback: Gradina zoologica « arakelian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s