arakelian

lumea mea, si-a altora.

Domnul profesor de la master

4 Comments


Domnului profesor de master S. – la politehnica, bineinteles (nu ii spun numele, persoana insemnata! HAC)….
deci, acest domn profesor care a fo mai rar la ore decat mine (da, e un profesor chiulangiu), a intrat marti seara la un alt curs sa ne atraga atentsia sa nu lipsim la cursul lui de joia asta. (da,da, azi merg la curs)….

NE vedem joi….ne vedem joi…

Amuzant: e ultima saptamana din semestru. Eu am mai fo la scoala vreo 4 joi tot semestrul. Doar in prima saptamana m-am intalnit cu el. Dupa aceea… ori io, ori nu el, mai des a lipsit el πŸ™‚ In concluzie nu ne-am intalnit.

Nici nu s-a scuzat in fatsa noastra, a studentsilor, dar marti ne-a povestit noua, mai ales profului cursant de marti, (profesor care merita respecte, ca nu a lipsit niciodata, da? o singura data ne-a dat mail ca nu vine marti, dar vine joi, ca tot lipseste domnul S.). Deci acest domn S. ne-a zis unde a umblat hai hui. Prin Austria si China! dureros a fo ca ne-a explicat, cum in China a fo la o conferintsa Oracle, unde majoritari au fo chinezi si indieni. Normal, nu? era in Asia! , continent cu aproape 4 miliarde oameni, din care peste juma sunt in 2 tari: india + china.
Si concluzia domnului profesor S. a fo: in cercetare- Asia va lua conducerea, ca ei muncesc 60 ore pe saptamana, ca europa se duce la vale, etc
Aseara, la ora 19, cand fugeam spre dentist, ma suna o firma GENPACT. CIca, mi-au gasit cv-u, si vor sa vin la un interviu de BA (shefa, adica) dar….echipa de dezvoltatori este in INDIAAAA!

Inca meditez la vorbele pline de duh ale lui domnul profesor S. Si nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de invatsat limba chineza, sau limba indiana…. Oricum, atat timp cat domnul profesor S. nu ajunge la curs -din alea 6 ore saptamanale de lucru (nu 60)- si nici macar nu a dat un meil, cum ne-am convenit si cum a reusit sa faca 1 data… cred ca si el va invatsa curand chineza!!!

πŸ™‚

Pana atunci, ii multumesc domnul profesor S. pt
– fondurile culese (de la Viena, Dublin, si de pe unde se mai lauda )
– ca reusesc sa fac un master la fara taxa, la zi,
– ca a reusit sa aduca in cadrul programei si profesori carora le place ce fac!

Advertisements

4 thoughts on “Domnul profesor de la master

  1. Cucu, cucu, S… o fi la lucru??

  2. Cred ca faci foarte bine ca aduci in discutie asemenea atitudini ale profesorilor; de multe ori, calitatea slaba a invatamantului la noi pica aproape exclusiv, sa spunem, in carca studentilor, si nu este (intotdeauna πŸ™‚ ) cazul. Felicitari.
    In ce priveste populatiile asiatice de programatori, am o observatie: multi lucreaza deja in Romania (sau in alte parti) – la distanta, adica, si de tara lor, si de beneficiarii lucrarilor, dar la mai mica distanta de noi; poate gasesti o solutie mai avantajoasa.
    Off-topic: imi place mai mult template-ul asta; cei care l-au realizat pe cel pe care il foloseai inainte cred ca nu au analizat prea atent lizibilitatea (gri pe negru si cam mic… – ma rog, poate e moft).

  3. Pingback: Domnii profesori de la master (II) « arakelian

  4. Pingback: Domnii profesori de la master (runda II) « arakelian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s