arakelian

lumea mea, si-a altora.

Sceleratul

Leave a comment


1. Un scelerat ia totul ad literam (adica mot-a-mot). Exemple: a umbla cu cioara vopsita (iei cioara, o vopsesti si umbli cu ea); a-ti fura singur caciula (in toiul noptii iesi afara, intri prin efractie in propria-ti casa, iti furi caciula, te duci si-o ascunzi, vii, te culci si dimineata te vaiti ca te-au calcat hotii si au furat caciula); a taia frunza la caini (culegi frunze din copac, gasesti niste maidanezi si cu un cutit sau foarfeca tai frunzele si le dai). Exemplele pot (si vor) continua.
2. Suprema fericire pentru un scelerat e sa mergi cu sceleratul (nu cu rapidul sau personalul).
3. Scelerismul poate fi definit ca o stare numai in situatia in care stai neclintit.
4. Scelerismul nu poate fi in niciun caz un concept, pentru ca un scelerat nu concepe nimic, el face totul din instinct, nu-si foloseste creierul deloc. Pot exista derogari de la aceasta clauza numai in conditiile in care se concep tampenii.
5.Pentru a fi scelerat, trebuie sa ai calitati native, ele nu pot fi dobandite.
6. Pe un scelerat il doare in basca (adica in caciula pe care si-a furat-o la punctul 1) de ce zic altii, el face numai dupa cum il taie capul.
7. Daca trebuie sa stea la o coada sa ia ceva, sceleratul se duce ca nesimtitul in fata ca si cum ceilalti nu ar exista. El trebuie sa ramana imun la vociferarile celor care stau ca fraierii la rand.
8. Scelerismul poate fi definit ca un curent numai in cazul in care exista doua usi deschise, sau mai rau in cazul in care iti bagi degetele in priza.
9. Apa plata in viziunea scelerata reprezinta apa neagitata, care nu face valuri, este perfect intinsa si orizontala fata de sol. Daca solul este denivelat, atunci recipientul cu apa trebuie tinut in consecinta.
10. Lista ramane deschisa si va continua. Orice sugestie, modificare sau adaugire este binevenita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s